Tel.:
China Vuurvaste Glasvezelstof fabrikant
Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd

Hi-tech van Wuxixingxiao Materieel Co., Ltd

        -Leverancier van fireproof&heatisolatie material&program

Thuis

Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd

Hi-tech van Wuxixingxiao wordt Materieel Co., Ltd opgericht in 2012, dat hoofdzakelijk is speciale de industrietextiel, de stof van de glasvezeldeklaag en isolatiemateriaal produceert. Ons bedrijf is in Wuxi, die dichtbij belangrijke havenstad is-Shanghai en Nanjing, zodat zijn vervoer zijn zeer geschikt en het heeft goede economische omgeving.

 

De wevende installatie, deklaaginstallatie, thread&rope installatie, naaiende installatie wat hoofdzakelijk tot productieafdeling behoren werkt aan het onderzoeken van en het veroorzaken van verschillende soorten glasvezelstof, kiezelzuurstof, de stof van de glasvezeldeklaag, vuurvaste draad, kabel, tape&sleeve, afneembare comfortabel, verzet de hitte zich tegen transportband, machine het behandelen, en dergelijke niet-metalen hitte verzet zich tegen producten.

 

Xingxiaohi-tech keurt geavanceerd materiaal goed aan onderzoek en opbrengs diverse types van producten en dit profiteert zeer aan het ontwikkelen van hoogte - kwaliteitsproducten. Onze producten hebben goede mogelijkheden van isolatie, hittebestendig, anticorrosief en verouderen-bestand, worden zij wijd gebruikt in ruimtevlucht, de chemische industrie, aardolie, die elektriciteitsmateriaal, machines, metallurgie, elektrische isolatie, bouw en andere gebieden produceren.

 

Wij zijn bereid om de beste en meest doeltreffende dienst voor onze klanten onder het principe te verlenen van „het innovation&striving voor voortreffelijkheid“.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : XINGXIAO HI-TECH

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3-3.5 million

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 40% - 50%

Main Products: fireproof fiberglass fabric, silicone coated fiberglass fabric, fireproof thread/ rope/ sleeve/ tape

geschiedenis van het bedrijf

Hi-tech van Wuxixingxiao wordt Materieel Co., Ltd opgericht in 2010, dat hoofdzakelijk is speciale de industrietextiel, de stof van de glasvezeldeklaag en isolatiemateriaal produceert. Ons bedrijf is in Wuxi, die dichtbij belangrijke havenstad is-Shanghai en Nanjing, zodat zijn vervoer zijn zeer geschikt en het heeft goede economische omgeving.

bedrijfsdiensten

De dienstdoel: Geschikt, professioneel, creeer efficiënt waarde voor klanten!

 

Na de dienstdoel: Geschikt schik de problemen van klanten.

 

 

Productverpakking: karton, wevende zak, houten, het palletiseren

 

Keur betalingsmanier goed: T/T, L/C, paypal, westunion, enz.

 

Bedrijfteam

Met een brede diversiteit van acadamic achtergrond, is ons team proffessionaldeskundigheid over de wereld, geëngageerd aan het verstrekken van de het best aangepaste oplossingen voor onze klanten. Onze beheersteams, ondersteunende eenheden, verkoopadviseurs, R&D-deskundigen, de technici en de arbeiders spelen een kritieke rol in Xingxiao-Hi-tech. Door onze sterke punten te combineren en verschillende ideeën intergrating, Xingxiao-is Hi-tech goed uitgerust om eender welke complexe onderwerpen te behandelen en hervormde oplossingen naar voren te brengen aan u.

 

Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd

Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd
No.30, Zhangxing Rd., Xizhang-de Industriepark, Huishan-District, Wuxi, Jiangsu-Provincie, China
Tel.:86-510-85071039
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Vuurvaste Glasvezelstof Leverancier. © 2017 - 2020 fireprooffiberglass.com. All Rights Reserved.